Game of Thrones: Η πιο θρυλική θεωρία επιβεβαιώθηκε



Το Game of Thrones έριξε τίτλους τέλους για φέτος, κάνοντας την μεγαλύτερη αποκάλυψη και επιβεβαιώνοντας τη θεωρία που αλλάζει μια και καλή το "παιχνίδι του Θρόνου". ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS!!


ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ! ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ!

Το φινάλε του 6ου κύκλου του Game of Thrones μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, χαράς και λύπης. Χαράς γιατί επιτέλους επιβεβαιώθηκε η μεγαλύτερη θεωρία στην ιστορία τόσο της σειράς, όσο και τον βιβλίων. Kαι λύπης, γιατί θα πρέπει να περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο για τη συνέχεια, και δεν έχει τελειώσει και το βιβλίο ο Τζορτζ ΡΡ Μάρτιν (you had one job!).
AdTech Ad

Πέρυσι, τέτοια εποχή, προσπαθούσαμε να συνέλθουμε από την ψυχρολουσία της δολοφονίας και της προδοσίας της Νυχτερινής Φρουράς προς τον Τζον Σνόου, πράγμα που μας έκανε να θρηνούμε για μήνες ολόκληρους, μέχρι να αρχίσουν να διαρρέουν οι πρώτες θεωρίες, οι οποίες μας γέμιζαν ελπίδα για την επιστροφή του. Και φέτος πανηγυρίζουμε για την τροπή που πήραν τα γεγονότα.

Γιατί, ο Τζον όχι μόνο αναστήθηκε την Κυριακή του Πάσχα, αλλά κατάφερε να νικήσει τον Ράμσεϊ Μπόλτον, να πάρει πίσω το Winterfell και να γίνει βασιλιάς του Βορρά με τη στήριξη της λαίδης Λυάννα Μόρμοντ, πράγμα που το λες και διαβολική σύμπτωση (θα καταλάβετε παρακάτω γιατί).
Κι όμως, το τελευταίο επεισόδιο δεν αρκέστηκε στο να μας προσφέρει την ικανοποίηση να τον δούμε στον ρόλο που του αξίζει, αλλά μας αποκάλυψε, επιτέλους, ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα, επιβεβαιώνοντας την μεγαλύτερη διαδικτυακή θεωρία, που δεν έχει λεχθεί ρητά από τον Μάρτιν, ωστόσο κυκλοφορεί για χρόνια μεταξύ των οπαδών της ιστορίας. Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσουν κι άλλοι πανηγυρισμοί, well played HBO!

Περισσότερα στο  news247.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου