Αντώνης Τζίλιος: Αποκλειστική συνέντευξη του ταλαντούχου DJ στον Δορυφόρο


Η μουσική είναι η μεγαλύτερη αγάπη του και δεν χάνει στιγμή που να μην το δείχνει.

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1979 . Με Κερκυραϊκή καταγωγή από τη μεριά του πατέρα και Χιώτικη από την μεριά της Μητέρας δε θα μπορούσε παρά να γεννηθεί ένα παιδί καλλιτέχνης.

Άρχισε να ασχολείται με την μουσική από τα 14 του ενώ το ύψος του ήταν αυτό που τον βοήθαγε ώστε να φαίνεται μεγαλύτερος Έχει κάνεις πολλές δουλειές αλλά και συνεργασίες και συνεχίζει με την ίδια επιτυχία

Εμείς τον συναντήσαμε και κάναμε μια μικρή κουβεντούλα μαζί του.


Αντόνιο ασχολείσαι από τα 14 με την μουσική. Πως γεννήθηκε αυτή η αγάπη;

Με την μουσική ξυπνάω και κοιμάμαι. Χωρίς μουσική δεν είμαι ο εαυτός μου. Αγαπώ την μουσική και μου αρέσει και ο χορός. Μικρός άκουγα συνέχεια μουσική στο ραδιόφωνο. Τότε υπήρχαν και οι πειρατικοί σταθμοί όπως ο Γλυφάδα FM που έπαιζε πάντα ξένη και ελληνική μουσική και περίμενα πώς και πώς να βάλει τα τραγούδια μου να τα γράψω σε κασέτα, για να τα ακούω το απόγευμα στην πλατεία με την παρέα μου και στο wacman.

Έτσι μετά από λίγο καιρό έπιασα πρωινή εργασία σε αρτοποιείο. Μάζεψα χρήματα, με βοήθησε και η αδελφή μου η Μαρία και πήρα τους πρώτους μου δίσκους, τον μίκτη και ένα καινούριο πικάπ.

Μετά από λίγο καιρό διοργανώσαμε μαζί με τον καλό μου φίλο Μάρκο, που ακόμα είμαστε φίλοι από το νηπιαγωγείο, ένα πάρτι στο σπίτι του. Τότε κάθε εβδομάδα σχεδόν διοργάνωναν πάρτι σε σπίτια και από τότε καθιερώθηκα στην Παρέα μου και στις γύρω περιοχές ως ο Dj Αντόνιο Τζίλιος.

Δεν άργησε πολύ όμως η πρόταση σε καφέ της γειτονιάς που λόγο ύψους δεν φαινόμουν για 14 χρονών και τότε αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με την μουσική και να γίνω Dj. (Δισκοθέτης).

Ύστερα από πολύ εργασία στα clubs και στις καλές συνεργασίες με επώνυμους τραγουδιστές και παραγωγούς, οι προσπάθειες μου ανταμείφθηκαν. Απέκτησα πολυετή πείρα και εκτός από Dj πραγματοποιήθηκε το όνειρο μου και είμαι εξωτερικός παραγωγός στην δισκογραφική εταιρία Spicy Records.


Η δουλεία του dj τι δυσκολίες έχει;

Πάρα πολλές δυσκολίες. Καταρχάς δεν είναι όπως παλιά που πήγαινες έπαιζες την μουσική σου με τα βινύλια η τα cd κάθε βράδυ. Α δεν είχες κόσμο δεν είχες πρόβλημα όπως αν δεν είχες κάποιο βινύλιο ή cd. Διασκέδαζες με τους φίλους σου στα decks, πάντα ήσουν σε κέφι, έπαιρνες καλές αμοιβές και άκουγες από τον ιδιοκτήτη του club και ένα ευχαριστώ.

Τώρα πρέπει να έχεις την δισκοθήκη σου πάντα ενημερωμένη και πάντα να είσαι με το καλύτερο λογισμικό πρόγραμμα Mac και ακουστικά. Λόγο κρίσης είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Εργάζεσαι Παρασκευή και Σάββατο μόνο και αυτό αν είσαι σε κάποιο team ή σε κάποιο δυνατό πάρτι με Pr. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ζουν από αυτό το επάγγελμα με μεγάλες οικογένειες και υπάρχουν πιτσιρίκια που κάνουν το χόμπι τους και χάνουν τα μεροκάματα επειδή είναι φθηνοί έως τσάμπα.

Επίσης πρέπει να προσέχεις τους μεθυσμένους, μην πάθουν τίποτα τα πράγματά σου, (αν δεν τους βάλεις εκείνη την ώρα το τραγούδι που θέλουν κάνεις τον ψυχολόγο, γυναικολόγο, σεξολόγο, ηλεκτρολόγο, Pr, ταξιτζή ηχολήπτη).

Βασικό είναι να είσαι πάντα χαμογελαστός ότι και αν έχεις εκείνο το βράδυ. να προσέχεις τις κοπέλες που σου κάνουν καμάκι. να μην θυμώσουν όταν τις απορρίψεις. Αν σου κάνουν ανήθικη πρόταση, (που θα σου κάνουν κάποιες), να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί απλά θα έχεις θέμα. ειδικά αν ξέρουν ότι έχεις σχέση. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα και αν έχεις και όμορφη κοπέλα τότε όλες σου την πέφτουν και αρχίζουν οι αναπάντητες κλήσεις και οι αποκρύψεις.


Έχει υπάρξει στιγμή που να πεις ότι "ως εδώ τα παρατάω";

Ναι το έχω πει γιατί η οικογένεια μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με την νύχτα για να μην μπλέκω με κακά παιδιά και ναρκωτικά. Συνέχεια είχα κόντρα με την μητέρα μου. Επίσης έχω μείνει άνεργος αρκετό διάστημα ή δεν με έχουν πληρώσει και είπα ότι θα τα παρατήσω και θα βρω μια άλλη πρωινή εργασία

Άλλη φορά όταν είδα τσακωμούς, να φεύγουν καρέκλες και τραπέζια, άλλες φορές όταν δεν μπορώ να βγω σαν κανονικό ζευγάρι με την κοπέλα μου, μια βραδινή βόλτα, για έναν καφέ, για ένα ποτό, σε ένα εστιατόριο για φαγητό Παρασκευή η Σάββατο και ειδικά να έχω ξυπνήσει Κυριακή πρωί να πιω ένα καφεδάκι χαζεύοντας την ανατολή του ήλιου.

Εμείς οι Dj χάνουμε καθημερινές απολαύσεις στην ζωή μας για να διασκεδάζουμε με τις μουσικές μας επιλογές σε cafe. club, event κ.τ.λ.


Ποιο είναι το μυστικό ενός πολύ καλού dj;

Το δικό μου μυστικό είναι: Να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι πάντα αληθινός και ειλικρινείς, φιλικός, να παίζεις μουσική αναλόγως την ηλικία του κοινού που έχει έρθει να σε ακούσει, να έχεις πάντα ενημερωμένη την δισκοθήκη σου, να παίζεις live μουσική και όχι μιξαρισμένα όπως κάνουν μερικοί και καλά Djs η που βάζουν στο youtube να παίξει το τραγούδι ενώ δεν το έχουν στην δίσκοθήκη τους και ακούγεται χάλια στον ραδιοφωνικό σταθμό. Με λίγα λόγια να είσαι πάντα εσύ και πάντα με τον σταυρό στο χέρι.


Σε νέους και επίδοξους dj τι συμβουλή θα έδινες;

Να προσέχετε με ποιους θα συνεργαστείτε, να είστε πάντα ο εαυτός σας και να βοηθάτε όποιον σας ζητήσει βοήθεια, να κάνετε πάντα αυτό που έχετε στο μυαλό σας ακόμα και αν σας λένε είναι λάθος να ρισκάρετε. Να είναι πάντα ενημερωμένη η δισκοθήκη σας, να έχετε στόχους.

Να βγάζετε  την τρέλα σας και τον αυθορμητισμό σας στον κόσμο που τον έχει ανάγκη. Με λίγα λόγια να είστε ο εαυτός σας.


Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; Τι έχουμε να περιμένουμε;

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι: μετά από το δεν παντρεύομαι official remix by Spicy με τους καλούς μου φίλους Νίκο Βεζυράκη και Patro Christoforidi και το cd της Spicy με όλες τις καλοκαιρινές επιτυχίες του 2016 που είναι και η παραγωγή μου δεν παντρεύομαι official remix.

Προσεχώς το ημεροβίγλι του κυρίου Χρήστου Κυριαζή σε official remix που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την δισκογραφική μου εταιρία Spicy με τον Άγγελο Άνδρεάτo, Νίκο Βεζυράκη και Patro Christoforidi official remix by Dj Antonio Tzilios και θα ακούγεται σε όλους τους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Στην Γερμανια και σε άλλες χώρες  επίσης νέες παραγωγές με νέα τραγούδια αλλά και official remix και την παρουσίαση του τραγουδιού ημεροβίγλι  σε πολύ γνωστό μαγαζί της Αθήνας.


Κλείνοντας πες μας που σε συναντάμε σήμερα;   

Στο studio ξεκινώντας νέες παραγωγές, όπως το "κύριε αστυνόμε" και ένα άλλο νέο τραγούδι, αλλά και για τα super mix που ετοιμάζονται πυρετωδώς για να σας κρατάνε συντροφιά το καλοκαίρι στις παραλίες, στα νησιά, τα κότερα, cafe και όπου ακούτε τα ραδιόφωνα που παίζουν τα SUPER MIX DJ ANTONIO TZILIOS.
Σε ευχαριστώ πολύ για την όμορφη παρέα σου και για την συνέντευξη. Με εκτίμηση Αντώνης Τζίλιος.

Σε ευχαριστούμε και εμείς και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία...

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου