Ανανεώνει ο Νεϊμάρ με Μπαρτσελόνα



Κάτοικος Βαρκελώνης θα παραμείνει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ


Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να βρίσκεται για, τουλάχιστον, 5 χρόνια ακόμη ο Νεϊμάρ, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Χοσέ Μαρία Μπερτομέου, ανακοίνωσε πως ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Νεϊμάρ να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα έβαλε ο πρόεδρος της ομάδας, Χοσέ Μαρία Μπερτομέου. Ο 24χρονος αστέρας των «μπλαουγκράνα» θα υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, που αυτομάτως θα ανεβάσει τη ρήτρα αποδέσμευσής του στα 230 εκατ. ευρώ, κρατώντας μακριά τους επίδοξους αγοραστές.

«Ο Νεϊμάρ δεν θα φύγει από την Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω αν θα είναι σήμερα, αύριο ή μεθάυριο, αλλά θα υπογράψει νέο συμβόλαιο για 5 χρόνια. Να ξεκαθαρίσω κάτι για πολλούς όμως. Ο Νεϊμάρ δεν μας είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει και καλό θα είναι να μη γράφονται διάφορα τέτοια από τον Τύπο», ήταν ορισμένα από τα λόγια του Μπερτομέου.

Ο Νεϊμάρ θα είναι ο ηγέτης της Βραζιλίας, στη προσπάθεια κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και έπειτα αναμένεται να επιστρέψει στη προετοιμασία της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2016-17.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου