Σήμερα οι ανακοινώσεις για Μπίσεσβαρ και Κρέσπο στον ΠΑΟΚ



Αναμένονται εξελίξεις για την υπόθεση του Γκνιάτιτς


Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αποτελεί την εναλλακτική λύση του ΠΑΟΚ μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Ματέους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός είχε απασχολήσει τον Λούμπος Μίχελ από τον περασμένο Μάιο, αφού συγκέντρωνε τα βασικά στοιχεία που έψαχνε ο Σλοβάκος παράγοντας.

Οι Θεσσαλονικείς κατέληξαν στην περίπτωση του 28χρονου άσου, ο οποίος θα αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως επιτελικός μέσος πίσω από τον σέντερ φορ ή στα πλάγια και θα μοιράζει ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο Μπίσεσβαρ έμεινε ελεύθερος από την Καϊσέρισπορ και βρίσκεται από χθες στη συμπρωτεύουσα για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τον «Δικεφάλου του Βορρά».

Όσον αφορά την υπόθεση του Κρέσπο, ο Ισπανός αμυντικός ήρθε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, πέρασε χθες από εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η ανακοίνωση της μεταγραφής του αναμένεται εντός της ημέρας, με τις πληροφορίες αυτή τη στιγμή να αναφέρουν πως ο Μίχελ θέλει να κερδίσει χρόνο για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου κεντρικού αμυντικού.


Από εκεί και πέρα, η Live Sport γράφει σήμερα πως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ογκνιέν Γκνιάτιτς είναι σε πολύ καλό δρόμο, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τοη Βόσνιο χαφ του Πλατανιά, ο οποίος θα πάρει 400.000 ευρώ από τη συγκεκριμένη μετακίνηση.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου