Ιωάννινα: Καρτέρι θανάτου από ζήλια


Σε κρίσιμη κατάσταση ο 37χρονος, που σκότωσε με δύο σφαίρες την πρώην ερωμένη του και έπειτα αυτοπυροβολήθηκε



Δολοφόνος (και παραλίγο αυτόχειρας) έγινε εξαιτίας της αρρωστημένης ζήλιας του ένας 37χρονος από το χωριό Ασφάκα Ιωαννίνων, ο οποίος έστησε ενέδρα θανάτου στην άλλοτε αγαπημένη του και έκοψε το νήμα της ζωής της με δύο σφαίρες. Η άτυχη γυναίκα, διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών, μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, αλλά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία πνοή της.

Το τελευταίο διάστημα οι υποψίες του 37χρονου ότι η συνομήλικη σύντροφός του έχει άλλον εραστή είχαν «δηλητηριάσει» το μυαλό του και οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν σχεδόν καθημερινοί. Η γυναίκα έδειχνε να ασφυκτιά και, σύμφωνα με πληροφορίες, του είχε ζητήσει να απομακρυνθούν για λίγο ώστε να σκεφτεί το μέλλον της σχέσης τους, γεγονός που φέρεται ότι εξόργισε τον 37χρονο.

Ο άνεργος άνδρας αποφάσισε να γράψει τον τραγικό επίλογο το απόγευμα του Σαββάτου. Με μία καραμπίνα στα χέρια πήγε στο σπίτι της 37χρονης στο χωριό Μεταμόρφωση και έστησε καρτέρι. Οταν η ανυποψίαστη γυναίκα επέστρεψε από τη δουλειά της, τον ρώτησε τρομαγμένη τι ήθελε με το όπλο στα χέρια! Εκείνος της μίλησε για λίγο, αλλά σε λίγα λεπτά έπειτα πυροβολισμοί σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι.

Οι δύο σφαίρες βρήκαν την 37χρονη στην κοιλιά, ενώ αμέσως μετά εκείνος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του πατώντας τη σκανδάλη. Το ευτύχημα είναι ότι τα παιδιά της γυναίκας είχαν πάει στον πατέρα τους για το Σαββατοκύριακο

Πηγή

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου