Εξομολόγηση-σοκ: Έκανα σεξ και με τους δύο γονείς του συντρόφου μου


Αντιμέτωπη με το αμαρτωλό παρελθόν της ήρθε μιας κοπέλα 26χρονων, η οποία πηγαίνοντας να γνωρίσει τους γονείς του αγοριού της συνειδητοποίησε ότι πριν από μερικά χρόνια είχε κάνει σεξ... και με τους δύο.



Όπως εξομολογήθηκε η νεαρή κοπέλα στη στήλη ερωτικών συμβουλών της βρετανικής εφημερίδας Sun,  πριν γνωρίσει τον τωρινό της σύντροφο διατηρούσε μια ανοιχτή σχέση με έναν αρκετά μεγαλύτερό της άντρα, κατά την οποία έρχονται μαζί με επαφές με άλλα swinger ζευγάρια.

Σε ένα από αυτά τα «οργιώδη» πάρτι είχε έρθει σε ερωτική επαφή με τους γονείς του τωρινού της αγοριου (τον οποίο τότε δεν γνώριζε). Όπως αναφέρει στην επιστολή της η 26χρονη, το ζευγάρι ήταν τότε γύρω στα 50 και έδειχνε να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο του swinging, αφού και οι δύο ήταν ιδιαίτερα ντροπαλοι. Ωστόσο, μετά από μερικά ποτά και αφού χαμήλωσαν τα φώτα, η τολμηρή κοπέλα κατάφερε να τους χαλαρώσει και στη συνέχεια πέρασε μία ιδιαίτερα αξιομνημόνευτη βραδιά, κάνοντας σεξ πρώτα με τον πατέρα του νυν της και έπειτα με την... μητέρα του.

Η βραδιά ήταν τόσο απολαυστική που τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν αρκετές φορές μετά την πρώτη τους εμπειρία. Ωστόσο, όταν η 26χρονη γνώρισε τον τωρινό της σύντροφο τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Έτσι, αποφάσισε να βάλει τέλος στην ελεύθερη σχέση της αλλά και στην προηγούμενη «άστατη» ζωή της, εγκαταλείποντας μια για πάντα στο σεξ με άγνωστα ζευγάρια.

Όπως φαίνεται όμως, το παρελθόν της νεαρής επέστρεψε για να την εκδικηθεί, αφού πηγαίνοντας να γνωρίζει τα μελλοντικά πεθερικά της αντίκρισε τους πρώην εραστές της. Όπως ήταν φυσικό, παρότι είδε στα μάτια τους ότι την αναγνώρισαν, οι γονείς του φίλου του έκαναν τους... «κινέζους», ενώ η ίδια δηλώνει τώρα απελπισμένη αφού δεν γνωρίζει αν πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια στο αγόρι της ή όχι.

Κι αν αναρωτιέστε τι είδους συμβουλή παρείχε η «γκουρού του έρωτα» στην απελπισμένη κοπέλα, αυτή ήταν φυσικά να... κρατήσει το στόμα της κλειστό, φροντίζοντας ωστόσο να διαβεβαιώσει τα πεθερικά της «διακριτικά» ότι οι ημέρες της έξαλλης ερωτική ζωής της έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Πηγή

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου