Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας για τον άτυχο 17χρονο που έφυγε ξαφνικά στο Ρέθυμνο


Πριν λίγες μέρες  ένας 17χρονος ο Βαλεντί άφησε την τελευταία του πνοή σε ξαπλώστρα παραλίας μπροστά στα μάτια των φίλων του. 

Τετάρτη απόγευμα 18 Μαίου έφυγε ο μικρός Βαλεντίνος ξαφνικά όπως σας είχαμε ενημέρωση εδώ: doriforosnews.blogspot.gr

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία φαίνεται ότι ο άτυχος Βαλεντίνος είχε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του.

Το γνώριζε και ο ίδιος αλλά και η οικογένεια και μάλιστα είχαν μεταβεί στην Αθήνα σε γνωστή γιατρό όπου διέγνωσε το πρόβλημα.

Όταν ο νεαρός ενημερώθηκε ότι έπρεπε να κάνει μια επέμβαση, αντέδρασε και τελικά δεν έγινε ποτέ. Και δυστυχώς φτάσαμε στο σήμερα όπου έχασε την ζωή του τόσο άδικα.

Καλό λοιπών θα ήταν όσοι νέου και νέες αθλούνται να προσέχουν και να κάνουν εξετάσεις για να προλαβαίνουν τυχόν προβλήματα.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου