ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Προτίμησε να ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ για να σωθεί το σκυλάκι της!


Τραγικό τέλος είχε μια γυναίκα οδηγός το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή Φασούλας στη Λεμεσό της Κύπρου.


Όλα έγιναν στις 10 και μισί, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε βίαια πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ.

Από την πρόσκρουση, ξέσπασε φωτιά στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου της και διερχόμενος οδηγός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας έτρεξε κοντά της προκειμένου να την βοηθήσει να απεγκλωβιστεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη γυναίκα του είπε να περιμένει για να πάρει μαζί της και το σκυλάκι της που βρισκόταν στα πίσω καθίσματα  με αποτέλεσμα να μην προλάβει να βγει από το όχημα της αφού ακολούθησε ανάφλεξη και η οδηγός κάηκε ζωντανή.

troxaio 1.jpg

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας όπου έσβησαν τη φωτιά και εντόπισαν στο όχημα το απανθρακωμένο πτώμα της οδηγού.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε παρακείμενη πλαγιά ημιορεινής περιοχής καίγοντας έκταση περίπου 100 στρεμμάτων.

Στην κατάσβεση της φωτιάς, συμμετείχαν 5 πυροσβεστικά οχήματα των Σταθμών Λεμεσού και 2 του Τμήματος Δασών ενώ επιστρατεύτηκαν εναέρια μέσα από την Αστυνομία και τις Βρετανικές βάσεις. Περίπου μια ώρα αργότερα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Να σημειωθεί ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας δεν κατέστη δυνατόν να ταυτοποιηθεί καθώς βρέθηκε απανθρακωμένο και η ταυτότητα της θα διακριβωθεί με την μέθοδο του DNA. Η νεκροτομή θα διενεργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Πηγή

About George Tservakis

2 σχόλια: