Με μια μεγάλη ανατροπή ο ΠΑΟΚ έκανε το 15-20 και 19-23 του τρίτου σετ 25-23, πήρε με άνεση το τέταρτο νίκησε με 3-1 τον Φοίνικα και βρίσκεται μια νίκη από το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.
Έχοντας κερδίσει μέσα στη Σύρο, ο ΠΑΟΚ ήθελε όσο τίποτα να μην χάσει το πλεονέκτημα έδρας που απέκτησε υποδεχόμενος τον Φοίνικα. Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν με άγχος κάτι που φάνηκε στο τάραφλεξ, αλλά στο τέλος έδειξαν πως δύσκολα θα χάσουν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-1 (25-21, 17-25, 25-23, 25-18) και πλέον έχοντας κάνει το 2-0 βρίσκονται μια νίκη μακριά από την κούπα. Επόμενος αγώνας την Μεγάλη Δευτέρα στην Σύρο (19:00) όπου αν νικήσει ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρωτάθλημα, ενώ αν επικρατήσει ο Φοίνικας θα υπάρξει νέα αναμέτρηση την Μεγάλη Πέμπτη (19:00) στο Παλατάκι.
Για να κάνουν όμως σήμερα το 2-0 χρειάστηκε να πετύχουν μια μεγάλη ανατροπή. Συγκεκριμένα με το ματς να είναι στο 1-1, στο τρίτο σετ είδαν του Συριανούς να προηγούνται με 15-20 και 19-23. Ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και με τον Τερζή να παίρνει τη θέση του Κουρνέτα και να αλλάζει την εικόνα της ομάδας του, πέτυχαν την μεγάλη ανατροπή κάνοντας το 2-1. Ένα σετ που χωρίς δόση υπερβολής μπορεί κάποιος να πει πως ήταν και ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, κάτι που εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα φανεί στην συνέχεια.
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου