Το «χαστούκι» του Λαζόπουλου στη Σκορδά για τις δηλώσεις της για τον Παντελίδη. Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια;




Πόλεμο κήρυξαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «YES!», η Φαίη Σκορδά και ο Λάκης Λαζόπουλος. Ενώ η Φαίη ήλπιζε πως ο ντόρος που προκάλεσε με τα σχόλιά της για τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη επιτέλους θα κόπαζε, ακούγοντας τον Λαζόπουλο να εξαπολύει εναντίον της σφοδρή ολομέτωπη επίθεση, λύγισε. 

Ούτε να πιστέψει δεν ήθελε πως ο πασίγνωστος κωμικός σχολιάζοντας τον χαμό του Παντελίδη θα έριχνε και άλλο λάδι στη φωτιά, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο Λάκης τόσο μέσα από την εκπομπή του όσο και από τη δημόσια επιστολή του άφησε σαφείς υπαινιγμούς πως η παρουσιάστρια με την κριτική που άσκησε στον Παντελίδη, επηρέασε σημαντικά την ψυχολογία του. Κάτι που η Φαίη το χαρακτήρισε μεγάλο φάουλ. «Το παιδί αυτό δεν μπόρεσε να διαχειριστεί μια τέτοια επίθεση και τόση κακία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης, χωρίς να κρύβει την αγανάκτησή του κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τη Φαίη για το ότι τα αρνητικά σχόλιά της, με αφορμή το τραγούδι «Κατεχόμενα» του Παντελίδη, έκρυβαν φθόνο και υποκρισία. «Τους πείραξε το τραγούδι για την σκάρτη γκόμενα. Πόση υποκρισία πια. Τον κατηγορούσαν ασύστολα υποκρύπτοντας τον φθόνο και το μίσος τους. Φθόνος γιατί έφτασε από το πουθενά ψηλά», είπε ο Λαζόπουλος μεταξύ άλλων.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια του Λαζόπουλου ενόχλησαν ιδιαίτερα τη Φαίη και αυτό γιατί γνώριζε πως τέτοιου είδους δηλώσεις και μάλιστα από ένα τόσο αγαπητό πρόσωπο, θα άνοιγαν τον ασκό του Αιόλου. Παρότι τον τελευταίο καιρό υπήρχε στην μέχρι πρότινος τυπική τους σχέση μια ένταση-με τη Φαίη να κρίνει ως ατόπημα τα σχόλια του Λαζόπουλου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες- ούτε εκείνη περίμενε ότι θα της το κρατούσε μανιάτικο. Μετά από αυτό το επεισόδιο, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, η Φαίη και ο Λάκης είναι στα μαχαίρια….

















περισσότερα εδώ: πηγή

 

About katiatser

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου