Μεγάλη Βρετανία: Τρεις αδελφές επισκέφθηκαν τη λίμνη όπου πνίγηκε η μητέρα τους - 48 ώρες μετά ήταν νεκρές σε παραλία

Τρεις αδελφές πνίγηκαν σε θάλασσα στη Βρετανία δύο ημέρες αφού είχαν επισκεφθεί τη λίμνη όπου έχασε τη ζωή της η μητέρα τους πριν από 16 χρόνια. Η 36χρονη, Τζέιν Αντετόρο, η 32χρονη, Κριστίνα Γουόλτερς και η 31χρονη, Ρεμπέκα Γουόλτερς, εντοπίστηκαν νεκρές την 13η Μαΐου.

Έως σήμερα παραμένει μυστήριο το τι τους συνέβη. Ωστόσο η ξαδέλφη τους Νατάλι Γουόλτερς-Ντάνιελ πιστεύει ότι η επίσκεψή τους στη λίμνη όπου πνίγηκε η μητέρα τους 48 ώρες πριν τον θάνατό τους είχε μια «βαθύτερη σημασία».

Η Νατάλι Γουόλτερς-Ντάνιελ είπε στην εφημερίδα Sunday Times ότι οι αδελφές, οι οποίες ήταν 20, 16 και 15 ετών όταν πέθανε η μητέρα τους, δεν ξεπέρασαν ποτέ τον θάνατό της. Η μητέρα τους πνίγηκε κοντά στο σπίτι της οικογένειας στο Μπέρμιγχαμ το 2010.



Περισσότερα: newsbomb

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου