
Ένας εκπαιδευτής πτήσεων πήδηξε από την πόρτα ενός αεροσκάφους εν ώρα πτήσης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, αφήνοντας τη νεαρή μαθήτριά του να προσπαθήσει μόνη της να προσγειώσει το αεροπλάνο.
Ο 42χρονος πιλότος και εκπαιδευτής πτήσεων Λεάντρο Αντρές Μπερτάτσο εντοπίστηκε νεκρός μετά το περιστατικό που σημειώθηκε το Σάββατο στην περιοχή Τολέδο, στην κεντρική Αργεντινή, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας της χώρας που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.
Ο Μπερτάτσο επέβαινε σε αεροσκάφος τύπου Cessna 150 μαζί με μια 22χρονη εκπαιδευόμενη, την Ροσάριο, σύμφωνα με το αργεντίνικο μέσο TN.
Όπως ανέφερε η ίδια, ο εκπαιδευτής της τής είπε: «Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, συνέχισε», πριν βγάλει τα ακουστικά και τη ζώνη ασφαλείας του, ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου και πέσει από αυτό.
Περισσότερα: news247
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου