
Σοβαρό περιστατικό ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. μετά τον εντοπισμό 28χρονης γυναίκας τραυματισμένης μέσα σε χαντάκι, στην περιοχή της Παντάνασσας. Η γυναίκα νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΠΑΓΝΗ, ενώ οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Ο σύζυγός της θεωρείται ύποπτος και οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελίας Ηρακλείου
Σοβαρό περιστατικό που ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή από τις αστυνομικές αρχές σημειώθηκε το Σάββατο (9/5) στην περιοχή της Παντάνασσας, όταν μία 28χρονη γυναίκα εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένη στην άκρη του δρόμου, μέσα σε χαντάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα αποκαλύφθηκαν όταν διερχόμενος οδηγός, ο οποίος φέρεται να είναι γιατρός, παρατήρησε τη γυναίκα αιμόφυρτη στο σημείο και αντιλήφθηκε ότι πιθανόν είχε συμβεί κάτι σοβαρό. Άμεσα ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου (περιοχή Αμμουδάρας), με αστυνομικούς να σπεύδουν στην περιοχή λίγα λεπτά αργότερα.
Περισσότερα: neakriti
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου