Θεσσαλονίκη: Φραπέ-μπουγάτσα έφτιαξαν έμπειροι baristas στους επισκέπτες της 89ης ΔΕΘ

Φραπέ-μπουγάτσα είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της 89ης ΔΕΘ, που πέρασαν το μεσημέρι της Κυριακής από το περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης, μπροστά από τον Πύργο του ΟΤΕ. Έμπειροι baristas της πόλης μοιράστηκαν τα μυστικά του καφέ και έδειξαν πώς μπορεί ένας απλός φραπές να μετατραπεί σε κάτι τελείως διαφορετικό, συνδυάζοντας δύο από τις πιο «κλασικές» γεύσεις της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα ποτήρι!

Ο καφές φραπές είναι ένας στιγμιαίος καφές με νερό, ζάχαρη, πάγο και καφεΐνη και για την κατασκευή του απαιτείται η γνωστή φραπιέρα. Αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα δροσιστικά ροφήματα της Ελλάδας, το οποίο αναζητούν και οι τουρίστες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Ωστόσο, όπως τόνισαν οι έμπειροι baristas, η μαγεία κρύβεται στις παραλλαγές.



Περισσότερα: newsbeast

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου