Διατροφολόγος αποκαλύπτει: Ποιο λάδι να χρησιμοποιείτε για τη μαγειρική σας και γιατί

Τηγανίζετε με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο ή λάδι καρύδας; Ποιο είναι άραγε καλύτερο για τη μαγειρική σας; Ένας ειδικός βάζει τέλος στη συζήτηση περιγράφοντας λεπτομερώς ποιο ακριβώς λάδι πρέπει να επιλέγετε.

Σύμφωνα με τον Ρομπ Χόμπσον, διατροφολόγο και συγγραφέα του βιβλίου «Unprocess Your Family Life», ένα λάδι που συχνά δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές λόγω της περιεκτικότητάς του σε λιπαρά, δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο επιβλαβές όσο νομίζετε, ενώ ένα άλλο που οι γκουρού της υγιεινής διατροφής διαφημίζουν ως «θρεπτικό», μπορεί στην πραγματικότητα να τροφοδοτεί την τάση σας να συσσωρεύετε κιλά.



Περισσότερα: iefimerida

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου