Tempting Fortune 1 Επεισόδιο 12: Νέοι πειρασμοί - Εντάσεις και διαχωρισμοί - Αποχώρησε παίκτης

Όλα τα είχε το επεισόδιο της Παρασκευής, πειρασμούς, εντάσεις ακόμα και αποχωρήσεις. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά.

Ο Γιάννης επέστρεψε στην παρέα, τους αποκάλυψε τον μυστικό πειρασμό αλλά όχι αν τελικά τον δέχτηκε με αποτέλεσμα να αφήσει σε αναμμένα κάρβουνα αρκετούς παίκτες. 

Στην συνέχεια της πορείας τους, βρήκαν πειρασμό με energy snacks (ξηρούς καρπούς, σοκολάτες και αποξηραμένα φρούτα). Εκεί ενέδωσε μόνο η Ειρήνη η οποία πήρε ένα σακούλι φουντούκια και ένα αμύγδαλα με κόστος 200 ευρώ το σακούλι. 

Λίγο αργότερα έφτασαν στο camp όπου δεν άργησε να φουντώσει η ένταση με τους παίκτες να χωρίζονται στα δύο και πλέων να έχουν χωριστά και τις προμήθειες. Μετά την ένταση τους περίμενε πειρασμός Ήταν το θερινό σινεμά που είχαν επιλέξει λίγες ημέρες πριν. Γιώργος, Αλεξάνδρα, Ρούλα, Μαρί Ροζ, Gogos ενέδωσαν στον πειρασμό και απόλαυσαν την ταινία κάτω από τα αστέρια. 

Την επόμενη ημέρα στον δρόμο τους βρήκαν έναν κρεμασμένο φάκελο. Η Ειρήνη χωρίς δεύτερη σκέψη τον άνοιξε και τον διάβασε. Στο γράμμα ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Γιώργου καθώς δεν μπορεί να συνεχίσει με τραυματισμένο πόδι. 

Συνέχισαν την δύσκολη πορεία με τους παίκτες να μην έχουν λύσει τα θέματα τους, λίγο αργότερα έφτασαν στην επόμενη δοκιμασία όπου τους περίμενε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Την δοκιμασία κέρδισε ο Αναστάσιος μαζί του έκατσαν η Ιωάννα, η Μάρι Ροζ, η Αλεξάνδρα και ο Gogos οι οποίοι όμως πλήρωσαν τον πειρασμό από 500 ευρώ. 

Αφού ολοκλήρωσαν μια πολύ δύσκολη διαδρομή και βρήκαν το επόμενο camπ τους περίμενε ο Γιάννης ώστε να τους ανακοινώσει το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, το οποίο πλέων είναι 303.650 με το ποσό του Γιώργου να παραμένει μέσα. 

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου