
Εναπομένει ελάχιστος χρόνος για την απομάκρυνση και των τελευταίων κατοίκων - «Όποιος μένει, πεθαίνει», προειδοποιούν όλα τα δελτία ειδήσεων
Το σύστημα του τυφώνα Milton, στις 14:00 ώρα Ελλάδας της Τετάρτης, 9 Οκτωβρίου, είχε αρχίσει ήδη να εφάπτεται των ανατολικών ακτών της Κούβας, προχωρώντας με κατεύθυνση βόρειο – βορειοδυτική προς τη μεγάλη χερσόνησο της Φλόριντα.
Σύμφωνα με τον κατάλογο που δημοσίευσαν οι New York Times, με επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα, ο τυφώνας θα εγκατασταθεί κανονικά πάνω από τη Φλόριντα το πιθανότερο στις 04:00 (ώρα Ελλάδας), χαράματα Πέμπτης (10/10), χωρίς αυτό να αποκλείει πως ήδη από τη 01:00, μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, η Φλόριντα θα έχει αρχίσει να δέχεται τα πρώτα χτυπήματα, τόσο όσον αφορά τις ακτές της, όσο και το ύψος των βροχοπτώσεων.
Περισσότερα: zougla
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου