![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0SNl2v0UTaKu2KtmOInoyYNliX-I13UTl5MZy-ZilyX36OpATeTsCTUwWrBCvY_1-EAQ0agGHjmFPTYHH22JZhSdB6yZLPOMlQUHDw-tXBbGYOuQmxwbodEdaPzRWst9qzOJ2byOOJBFtgeJMaRnw0DYVrDY2HSIvX5oc06Q6lOeIK7yluf9IhYWKBxo/w640-h320/tifwnas.jpg)
Εκατομμύρια Αμερικανοί παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και σήμερα, μετά το πέρασμα του τυφώνα Χέλεν από τις νοτιοανατολικές ΗΠΑ. Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν.
Οι ομάδες διάσωσης προσπαθούν να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από τις πρωτοφανείς πλημμύρες που κατέστρεψαν σπίτια, δρόμους και επιχειρήσεις σε πολλές Πολιτείες.
Οι περισσότεροι νεκροί, συνολικά 19, αναφέρθηκαν στη Νότια Καρολίνα. Άλλοι 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Τζόρτζια, 11 στη Φλόριντα, δύο στη Βόρεια Καρολίνα και ένας στη Βιρτζίνια, σύμφωνα με τον απολογισμό που μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο με βάση στοιχεία των τοπικών αρχών.
Περισσότερα: iefimerida
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου