Survivor 7 - Επεισόδιο 89: Ανατροπή στον αγώνα ασυλίας - Καινούριες εξελίξεις και νέες εντάσεις - Πρώτος υποψήφιος μονομάχος

Με δυνατές στιγμές ξεκίνησε η καινούρια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο με τους παίκτες να τα δίνουν όλα για να παραμείνουν μέχρι τον τελικό. 

Στο Ceremony πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την μεταγραφή της Δώρας στους Μπλε ώστε να υπάρχει μια ισορροπία καθώς οι Μπλε είναι λιγότεροι και χωρίς γυναίκα παίκτρια. 

Αφού επέλεξαν για μια ακόμη φορά οι δύο ομάδες τους Τούρκους παίκτες που θα ολοκληρώσουν τις δυναμικές τους, ξεχύθηκαν στην μάχη για την νίκη καθότι πέραν την ασυλίας υπήρχε και ένα μεγάλο έπαθλο. Βόλτα με καταμαράν και water sports. 

Την νίκη έφεραν οι Κόκκινοι που για μια ακόμη φορά έκαναν την ανατροπή. Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι μπορούν να πάρουν και ένα παίκτη από τους Μπλε μαζί τους και αμέσως επέλεξαν την Δώρα. 

Η απόφαση να ακολουθήσει τους Κόκκινους η Δώρα φαίνεται δεν βρήκε σύμφωνους κάποιους παίκτες μα κύριο τον Χριστόφορο ο οποίος έδειξε απογοητευμένος από την  στάση της Δώρας στην μονομαχία της περασμένης ημέρας κατά την οποία ενώ φαινόταν ότι θα χάσει η Δώρα, εν τούτης δεν τα παράτησε παρόλο που ο Χριστόφορος ταλαιπωρούταν με τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να αποφασίσουν να πάνε μόνοι τους στο έπαθλο.

Το παραπάνω γεγονός μονοπώλησε την συζήτηση στο συμβούλιο φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Δώρα η οποία ουδέποτε είχε την πρόθεση να ταλαιπωρήσει έναν συμπαίκτη και φίλο της λέγοντας ότι εκείνη την ώρα παλεύουν για την παραμονή τους και δεν το βάζουν κάτω. Ακολούθησε η ψηφοφορία όπου οι Μπλε επέλεξαν τον Σταμάτη ως πρώτο υποψήφιο μονομάχο. 

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου