Survivor 7 Επεισόδιο 79: Σοκαριστικός τραυματισμός - Αναγκαστική αποχώρηση - Εκδρομή στο Κουρασάο - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος μονομάχος

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση και συγκίνηση παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής. Με τους μπλε και τους κόκκινους να βρίσκονται μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις αλλά και αντιμέτωποι με τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας και ενώ ξεκίνησε καλά με τις ομάδες να φτάνουν στο 1-1, η Αναστασία στον επόμενο αγώνα ενάντια στην Δώρα, χτύπησε το κεφάλι της σε ένα δοκάρι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με φορείο και την συνοδεία της Σταυρούλας. Λίγο αργότερα και ενώ προσπαθούσαν να συνέλθουν όλοι οι παίκτες από το συμβάν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Αναστασία είναι καλά αλλά ο συγκεκριμένος τραυματισμός δεν θα την αφήσει να συνεχίσει στο παιχνίδι και ως εκ τούτου αποχωρεί αναγκαστικά και πως λόγο του περιστατικού ο αγώνας αναβάλλεται ώστε να συνέλθουν όλοι.  

Μετά το σοκ των παικτών την επόμενη ημέρα είδαμε το ταξίδι των μπλε Ελλάδας - Τουρκίας στο Κουρασάο όπου τα πέρασαν καταπληκτικά. έμειναν σε ξενοδοχείο πολυτελείας, απόλαυσαν watersports και έφαγαν του καλού καιρού ενώ στο τέλος τους περίμενε και χαλαρωτικό μασάζ. Από την άλλη οι κόκκινοι περνούσαν ξεκούραστες και αστείες στιγμές στην παραλία.

Μετά το ταξίδι ακολούθησε ο πρώτος αγώνας που τελικά πραγματοποιήθηκε με τους μπλε να είναι αποδεκατισμένοι. Τον αγώνα τελικά κέρδισαν οι κόκκινοι με τους μπλε να αντιδρούν για την ξαφνική φυγή της Ασημίνας.  

Στο συμβούλιο του νησιού οι μπλε περιέγραψαν τις στιγμές τους στο Κουρασάο ενώ στην συνέχεια ψήφησαν την Σταυρούλα ως πρώτη υποψήφια μονομάχο κατόπιν υπόδειξής της.  

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου