Μεγάλη Βρετανία: Λαθροκυνηγοί σκορπίζουν δεκάδες πτώματα ζώων σε δρόμους και καταστήματα

Αντιμέτωποι με μία αποτρόπαια πραγματικότητα βρίσκονται οι κάτοικοι της περιοχής Broughton του Hampshire. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Daily Mail, λαθροθήρες έχουν επιδοθεί σε μία επιχείρηση τρομοκράτησης των κατοίκων της περιοχής αφήνοντας πτώματα ζώων στους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τις αυλές σπιτιών και καταστημάτων ή ακόμα και στα χωράφια τους.

Στο τελευταίο περιστατικό, δεκάδες νεκροί λαγοί εγκαταλείφθηκαν στην είσοδο του κοινοτικής δομής. Μάλιστα, οι δράστες παλούκωσαν μια κουκουβάγια και ένα γεράκι στα χερούλια της πόρτας του κτιρίου και λέρωσαν με το αίμα και τα έντερα ζώων τα παράθυρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ερμηνεύουν αυτές τις πράξεις ως μήνυμα των λαθροθήρων, οι οποίοι επιθυμούν να τους κρατήσουν μακριά από τις παράνομες δραστηριότητές τους. Τις τελευταίες εβδομάδες, άγρια ζώα - όπως λαγοί, φασιανοί, ελάφια και αρπακτικά πουλιά - έχουν εγκαταλειφθεί σε διάφορα σημεία της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων 27 λαγών έξω από δημοτικό σχολείο.



Περισσότερα: thetoc

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου