Ντίνα Μαγδαλιανίδη, επιζώσα Τεμπών: «Παίρνω φάρμακα για τους εφιάλτες, βλέπω ότι καίγομαι»

ΕΛΛΑΔΑ. Ήταν ένας χρόνος πριν, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, όπου μια σφοδρή σύγκρουση δυο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων συγκλονίζουν με τις περιγραφές τους, δείχνοντας έτσι πως ο χρόνος σταμάτησε και για εκείνους στις 23:22 εκείνης της ημέρας που σημειώθηκε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μιλώντας στο MEGA και στην Ανθή Βούλγαρη, η Ντίνα Μαγδαλιανίδη περιέγραψε τα όσα έζησε και σκέφτηκε τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης. «Έγινε η σύγκρουση, σκίστηκε το φρύδι μου, αυτό θυμάμαι πρώτα και έσπασε το πόδι μου. Η μία πλευρά του ποδιού μου ήρθε πάνω. Οι γύρω μου είχαν πέσει πάνω μου» είπε αρχικά η νεαρή κοπέλα, η οποία περιέγραψε το μετατραυματικό σοκ που βιώνει έναν χρόνο μετά.



Περισσότερα: notospress

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου