Πύργος: 14χρονη που έμεινε ορφανή από γονείς «έχασε» τον παππού και το θείο που τη φρόντιζαν

Ο Πύργος στο επίκεντρο για ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας για μια 14χρονη που έμεινε ορφανή από γονείς. Το δράμα της είχε δυστυχώς και συνέχεια…

Ο Πύργος παρακολουθεί άναυδος το δράμα ενός 14χρονου παιδιού που έμεινε ορφανό από γονείς. Μέσα σε λίγους μήνες είδε να πεθαίνουν και τα δύο άτομα που την πρόσεχαν και την φρόντιζαν. Ο θείος και ο παππούς της. Η ανήλικη έχει ήδη γνωρίσει το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής. Καλείται στην εφηβεία της να βρει δυνάμεις για να συνεχίσει τη ζωή της. Σε ένα δρόμο που είναι ανηφορικός, γεμάτος εμπόδια. Το άτυχο κορίτσι πηγαίνει σε Γυμνάσιο, με συμμαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς να προσπαθούν να την στηρίξουν όπως και όσο μπορούν.

Είναι φορές που η μοίρα παίζει πολύ άσχημα παιχνίδια σε ορισμένους ανθρώπους και τους δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και η ιστορία ενός 14χρονου κοριτσιού από τον Ελαιώνα του Πύργου που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχασε και τους δύο γονείς αναπάντεχα και μόλις την Πέμπτη 14 Μαρτίου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και ο θείος της, ο οποίος είχε γίνει μάνα και πατέρας μαζί και είχε αναλάβει την κηδεμονία της.



Περισσότερα: vradini

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου