Survivor 7 - Επεισόδιο 29: Ο Ροναλντίνιο στο Survivor - Απίστευτος αγώνας με μεγάλα έπαθλα - Αυτός ο παίκτης είναι ο πρώτος μονομάχος

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο είδαμε στο Survivor  με τον Ατζούν να φέρνει εκπλήξεις στους παίκτες και των δύο ομάδων.

Αρχικά είδαμε τον αγώνα ασυλίας στον οποίο συμμετείχαν και οι τέσσερις νέοι παίκτες. Ο λόγος για τους Αναστασία Τσέρου,  Νίκο Ρικουνάκη,  Ευγενία Μπόρλα και Χριστόφορο Ταξίδη με τον τελευταίο να είναι ο μόνος που πέρασε στην ομάδα των μπλε καθώς οι διάσημοι είχαν περισσότερες ελλείψεις. Τον αγώνα κέρδισαν οι μαχητές με τους διάσημους να δίνουν τον πρώτο μονομάχο της εβδομάδας. 

Ακολούθησε ένας αγώνας ποδοβόλεϋ. Εκεί είδαμε τον Ατζούν να καλωσορίζει τον Ροναλντίνιο με τους παίκτες να μένουν άφωνοι με την παρουσία του. Οι δύο τους στην συνέχεια αντιμετώπισαν τους survivors σε τρία σετ των 21 πόντων. Το έπαθλο για τους παίκτες αν κατάφερναν να κερδίσουν τον Ατζούν και τον Ροναλντίνιο ήταν φαγητό γλυκό και ταξίδι στο Μαιάμι. Δυστυχώς όμως οι survivors δεν τα κατάφεραν. 

Τέλος είδαμε το συμβούλιο του νησιού όπου οι διάσημοι ψήφησαν την Έλενα Αμανατίδου ως πρώτη μονομάχο για αυτή την εβδομάδα.

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου