Survivor 7 - Επεισόδιο 17: Επεισοδιακός αγώνας και μεγάλες εντάσεις στο συμβούλιο - Αποχώρηση σοκ

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής με τους διάσημους και τους μαχητές να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Ο λόγος είναι ότι τρεις κοπέλες από τους διάσημους αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τον αγώνα λόγο προσωπικών προβλημάτων με το νερό και το ύψος. Το σκορ ήταν 6-3 υπέρ των μαχητών και μετά την ανακοίνωση με τις απρόοπτες αποχωρήσεις, το σκορ γύρισε υπέρ των διασήμων που τελικά πήραν την νίκη με τους μαχητές να φεύγουν έξαλλοι από τον αγωνιστικό χώρο. 

Η ένταση συνεχίστηκε και στο συμβούλιο με επίκεντρο την Ζωή και την συμπεριφορά της απέναντι στους μαχητές. Στην συνέχεια οι μαχητές ψήφησαν όλοι μαζί την Ζωή θέλοντας να δείξουν τι θα συμβεί μόλις χάσουν οι διάσημοι. Ακολούθησε η σωστή ψηφοφορία από την οποία πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Ρομπ. 

Συγκίνηση ωστόσο είχαμε στην παραλία των μαχητών καθώς ο Άγγελος επέστρεψε αλλά τους ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει γιατί οι τοξίνες από το κοράλλι, που πριν λίγες ημέρες ήρθε σε επαφή, του έκαναν ζημιά η οποία θέλει αρκετό χρόνο ώστε να διορθωθεί. 

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου