Αυστραλία: Κόρη 2 λεσβιών μιλά για το δράμα της με μια γκέι «οικογένεια» - «Η μόνη στιγμή που ένιωσα ισορροπημένη, ήταν όταν συνάντησα τον πατέρα μου»

Το όνομά της είναι Μίλι. Είναι μια κοπέλα 23 ετών από τη Μελβούρνη που μεγάλωσε με δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες ως γονείς της, και η σύλληψή της έγινε από δωρητή σπέρματος. Η Μίλι βγήκε μπροστά για να μιλήσει για τη σκοτεινή πλευρά του «ουράνιου τόξου». Να αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από τα «πολύχρωμα» αφηγήματα περί «αγάπης», «ισότητας» και «φυσιολογικότητας» των γκέι γονιών. Όχι με πληροφορίες τρίτων, ούτε με στημένες επιστημονικές έρευνες, αλλά με το ίδιο το βίωμά της.

Ας δούμε λοιπόν πού οδηγούν τα κοινωνικά πειράματα που πριν λίγες μέρες νομοθέτησε η πλειοψηφία της ελληνικής Βουλής, καταδικάζοντας παιδιά να ζουν σε παρά φύσιν συνθήκες. Από μία νέα που βρίσκεται 23 χρόνια μπροστά στο «μέλλον», από αυτό το εκτρωματικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε σήμερα στην Ελλάδα.

Να ακούσουμε τη φωνή απόγνωσης μιας κοπέλας, πού σε κάμποσα χρόνια θα ακούγεται και από παιδιά στην Ελλάδα. Παιδιά που θα ζουν μια ανισόρροπη εφηβική ζωή και θα μεγαλώνουν με ψυχοσυναισθηματικές διαταραχές, επειδή θα τους λείπει η πατρική αγάπη ή η μητρική φροντίδα και στοργή.

«Καθώς μεγάλωνα, ήθελα έναν πατέρα. Το ένιωθα μέσα μου ότι μου έλειπε ένας πατέρας πριν ακόμα διατυπώσω τι είναι πατέρας. Ήξερα ότι αγαπούσα και τις δύο μητέρες μου, αλλά δεν μπορούσα να κατανοήσω τι μου έλειπε από μέσα μου. Όταν πήγα σχολεία άρχισα να το συνειδητοποιώ, παρατηρώντας τα άλλα παιδιά και τον σύνδεσμο αγάπης με τους πατέρες τους, ότι πραγματικά έχανα κάτι πολύ ξεχωριστό. Μου έλεγαν συνεχώς ψέματα, σε όλο το Δημοτικό μου έλεγαν ότι δεν είχα πατέρα ή πως δεν ήξεραν ποιος είναι», εξομολογείται η Μίλι στη συγκλονιστική μαρτυρία της.



Περισσότερα: sportime

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου