Πως να διατηρήσετε τα μακαρόνια σας για 30 χρόνια και βάλε

Ο τρόπος για να σιγουρευτείτε ότι μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη και άλλα τρόφιμα θα αντέξουν για μήνες ή και για χρόνια.

Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ατμοσφαιρικό στοιχείο, το οξυγόνο υποστηρίζει την ανάπτυξη αερόβιων μικροοργανισμών. Στα τρόφιμα το οξυγόνο συμβάλλει στον αποχρωματισμό, την τάγγιση και την σήψη, ενώ αυξάνει την πιθανότητα τροφικής δηλητηρίασης λόγω ανάπτυξης παθογόνων μικροοργανισμών.Και κάπου εδώ…μπαίνουν οι απορροφητές οξυγόνου που σχεδιάστηκαν για να προστατεύουν από τέτοια προβλήματα, για τρόφιμα που αποθηκεύονται για πολύ καιρό όπως όταν κλείνετε το εξοχικό σας για έναν χρόνο και θέλετε να είστε σίγουροι πως όταν επιστρέψετε τα μακαρόνια σας θα είναι εκεί “ακμαία” και ασφαλή και σας περιμένουν…



Περισσότερα: cibum

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου