![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXYd1OQ4YPu0SRNBkmmVFAbmjE39c8aAAu9sEF5_6PpTzP1-MvYDhnpJOSdTUGoW-YH2ISI1Y9nttln3XrvinZcttTndBy8jqpdMAear2PPdPpM5ung3lRJhjx_W4lVwAUU8ClJ9S-mOSA5yaAiJZMrz2Ez2aRJsMiwuMxZUVLpFN9WyFVwW3rN4mw4Io/w640-h386/kalamata.jpg)
Πάνω από δέκα περιπτώσεις νοθευμένου ελαιολάδου έχουν καταγραφεί στα εργαστήρια του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στην Καλαμάτα το τελευταίο διάστημα, με το φαινόμενο να λαμβάνει πλέον μεγάλες διαστάσεις.
Σύμφωνα με τον γεωπόνο-βιοτεχνολόγο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Παναγιώτη Κατσαρή, που μίλησε στο best-tv, αναμιγνύουν το φρέσκο ελαιόλαδο με παλαιότερα ή με σπορέλαιο.
Περισσότερα: anagnostis
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου