Γιατί τα φιστίκια Αιγίνης πωλούνται με το τσόφλι;

Τα φιστίκια Αιγίνης είναι για πολλούς ένας από τους πιο αγαπημένους και νόστιμους ξηρούς καρπούς, με υψηλή κατανάλωση.

Πέραν της νοστιμιάς τους, έχουν υψηλή διατροφική αξία, είναι πλούσιοι σε καλά λιπαρά (μονοακόρεστα λιπαρά οξέα), φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά, με τις έρευνες να αναφέρουν ότι μπορεί να συμβάλλουν στη μείωση της υπέρτασης και την προώθηση των ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο.



Περισσότερα: Clickatlife

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου