Θεσσαλονίκη: Η μπουγάτσα έγινε κατά λάθος παγωτό ξυλάκι και κάνει θραύση στους τουρίστες

Μια δοκιμή για να αξιοποιηθεί η κρέμα που περίσσεψε οδήγησε σε ένα νέο προϊόν, που στηρίζεται στο εμβληματικό γλυκό

Ο μάστορας ανοίγει με δεξιοτεχνία το φύλλο, βάζει το ένα πάνω από το άλλο και ενδιάμεσα τοποθετεί τη γέμιση- αλμυρή ή γλυκιά, για να γίνει η μπουγάτσα . Αυτός είναι ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής του ξεχωριστού αυτού εδέσματος, που κατατάσσεται ψηλά στις προτιμήσεις των τουριστών για το πρωινό τους γεύμα. Όταν όμως η μπουγάτσα γίνεται ...παγωτό, τότε ο τρόπος παρασκευής αλλάζει και το μόνο κοινό στοιχείο είναι η γεύση που απογειώνει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!




Περισσότερα: protothema

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου