Πολλές είναι οι μελέτες εδώ και χρόνια που απαριθμούν τα πολλαπλά οφέλη του χρυσού της Μεσογείου για τη λειτουργία της καρδιάς και τη μακροζωία γενικότερα. Ο λόγος για το πολύτιμο ελαιόλαδο που αποτελεί πυλώνα της μεσογειακής διατροφής
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το ελαιόλαδο ως ελιξίριο νεότητας και υγείας. Ακόμα και σήμερα, που οι διατροφικές μας συνήθειες έχουν αλλάξει και δεν ταυτίζονται ιδιαίτερα με τη διατροφή των προγόνων μας, οι ιδιότητες του διατροφικού αυτού χρυσού έχουν αναγνωριστεί από πλήθος ερευνών.
Περισσότερα: ygeiamou
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου