Ενώ για δεκαετίες ο χάρτης του ζύθου στη χώρα μας ήταν στατικός (για να το πούμε ευγενικά), ξαφνικά… άφρισε. Καθηγητές, φαρμακοποιοί, οικονομολόγοι, μηχανικοί, χημικοί, τοπογράφοι, μαθηματικοί, διαφημιστές, φοιτητές, μέχρι και τυροκόμοι άρχισαν να βράζουν μπύρες ελληνικού ταμπεραμέντου.
Περισσότερες από 420-430 διαφορετικές φρέσκες μπύρες χειροποίητες, απαστερίωτες, αφιλτράριστες, περιορισμένης ποσότητας, χωρίς αυτοματοποιημένη διαδικασία ζυθοποίησης, με πλούσια γεύση και ευφάνταστο storytelling έχουν πλημμυρίσει τη χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη.
Περισσότερα: ot.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου