Power Rangers: Επιστρέφουν οι αγαπημένοι ήρωες σε μια μοναδική ταινία - Ηχηρές απουσίες(Video)

Στις 19 του Απρίλη το Netfix μας ξανά ζωντανεύει τους θρυλικούς Power Rangers σε μια ταινία Reunion για τα 30 χρόνια με τίτλο Power Rangers: Once and always.

Μεγάλη επιστροφή έχουμε για τους David Yost και Walter Jones οι οποίοι θα παίξουν τους αρχικούς Μπλε και Μαύρους Ranger αντίστοιχα.

Εκτός από τις μεγάλες επιστροφές έχουμε και τις μεγάλες απώλειες. Ο λόγος για την ηθοποιό Thuy Trang (Πρώτη κίτρινη Ranger) η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2001 και τον ηθοποιό  Jason David Frank (ο πρώτος πράσινος Ranger) ο οποίος έφυγε από την ζωή την περασμένη χρονιά.

Η Amy Jo Johnson (η πρώτη Ροζ Ranger) και ο Jason David Frank (ο πρώτος κόκκινος Ranger) δυστυχώς δεν συμμετέχουν για δικούς τους λόγους. Στη θέση τους όμως θα δούμε την Catherine Sunderland, τον αρχικό Μαύρο Ranger που θα υποδυθεί ξανά τον Walter Emanuel Jones ξανά στον ρόλο του μαύρου Ranger, μαζί με τον David Yost τον αρχικό μπλε Ranger. Ο Steve Cardenas θα επιστρέψει στο ρόλο του Κόκκινου Ranger "Rocky" (2ος κόκκινος Ranger), o Johnny Yong Bosch (2ος μαύρος Ranger) και η Karan Ashley (2η Κίτρινη Ranger). 

Δεν είναι όμως η μοναδικές επιστροφές. Θα δούμε την Barbara Goodson ως Rita Repulsa και τον Richard Horvitz ως “Alpha 5”

Τέλος θα δούμε την νεαρή ηθοποιό Charlie Kersh στο ρόλο της "Minh", της τηλεοπτικής κόρης της 1ης κίτρινης Power Ranger, την οποία υποδυόταν η αείμνηστη Thuy Trang.

Δείτε το εκπληκτικό τρέιλερ που κυκλοφορεί:

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου