Κρήτη: Γιατί «γυρίζουν την πλάτη» στα ξενοδοχεία μάγειρες και ζαχαροπλάστες;

Πάνω από 1.400 οι κενές θέσεις στις κουζίνες των ξενοδοχειακών μονάδων του Ηρακλείου, λίγο πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν - «Έρχονται στην Κρήτη με σκοπό να γευτούν τα παραδοσιακά μας πιάτα. Όταν υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη εργατικών "χεριών", μπορεί να γίνει κατανοητό πως η γαστρονομική ποιότητα θα πέσει αρκετά χαμηλά», σημ/ειώνει ο πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου, Νεκτάριος Μωϋσάκης

“Γυρίζουν την πλάτη”... στα ξενοδοχεία μάγειρες και ζαχαροπλάστες, αφού, όπως υποστηρίζουν επαγγελματίες του χώρου, οι χαμηλοί μισθοί σε συνδυασμό με τα εξαντλητικά ωράρια, τους απομακρύνουν από τις κουζίνες των ξενοδοχειακών μονάδων.



Περισσότερα: neakriti

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου