Survivor 5 Επεισόδια 42 - 43: Μεγάλες εντάσεις και στις δύο ομάδες - Αποχώρηση σοκ


Το έπαθλο επικοινωνίας είδαμε να το κερδίζουν οι διάσημοι μετά από συνεχόμενες ήττες με τους μαχητές να χάνουν για πολλοστή φορά το συγκεκριμένο έπαθλο. 

Στις καλύβες επικρατεί κομφούζιο καθώς από την μια στους διάσημους έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες και η μια επιτίθεται στην άλλη, από την άλλη στους μαχητές σε φανερή κ΄π0ντρα συνεχίζουν να είναι η Ασημίνα με τον Σπύρο. 

Ακολούθησαν δύο αγώνες με έπαθλο φαγητού. Τον πρώτο αγώνα κέρδισαν οι μαχητές οι οποίοι τσίκνισαν ενώ τον δεύτερο αγώνα κέρδισαν οι διάσημοι. 

Στο συμβούλιο που ακολούθησε ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σάκη Αρσενίου.

Highlights
  • Στα μαχαίρια οι άλλοτε φίλες Μυριέλλα και Ναυσικά με την Ναυσικά να υποστηρίζει ότι η Μυριέλλα είναι αχάριστη καθώς ξέχασε την στίριξη που είχε από την Ναυσικά και μέσα σε ένα βράδυ βρέθηκε να συμμαχεί με παίκτριες που δεν είχε καλές σχέσεις.
  • Στα άκρα και οι σχέσεις ανάμεσα σε Τάκη με αφορμή την συμπεριφορά του Σάκη στον Τάκη. 
  • Συγκινητικές στιγμές με τους διάσημους να ακούνε ηχητικά μηνύματα από συγγενείς τους. 
  • Τσακωμός την ώρα αγωνίσματος υπήρξε ανάμεσα σε Τάκη και Γιώργο Ταλάντσεφ με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τους ηρεμίσουν.
  • Απίστευτο ματς είδαμε ανάμεσα σε Ασημίνα και Άρη στον δεύτερο αγώνα επάθλου φαγητού της Τετάρτης για τον τελικό πόντο. 
  • Σε έξαλλη κατάσταση η Ναυσικά με την Ευρυδίκη η οποία κατηγορούσε τον Άρη για την συμπεριφορά του. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου