Survivor 5 Επεισόδια 35 - 38: Ακόμα μια νέα Άφιξη - Νέες εντάσεις και νέες αποχωρήσεις

Ακόμα μια νέα άφιξη είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής αυτή του Σάκη Αρσενίου ο οποίος όπως ήταν λογικό μπήκε στην ομάδα των διάσημων. 

Με τυχαία επιλογή και για να είναι δίκαιο το μοίρασμα των νέων παικτών στους μαχητές μεταφέρθηκε ο Γιώργος Ταλαντσέβ. Στην συνέχεια είδαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας τον οποίο κέρδισαν οι διάσημοι. 

Οι μαχητές οδηγήθηκαν στον ατομικό αγώνα ασυλίας τον οποίο κέρδισε ο Σάββας. Στο συμβούλιο που ακολούθησε ψήφησαν πρώτο υποψήφιο τον Αντρέα. 

Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας έχασαν πάλι οι μαχητές που αυτή την φορά στο συμβούλιο ψήφησαν την Πελαγία ως δεύτερη υποψήφια, στην συνέχεια ο Σάββας επέλεξε τον Σπύρο

Ακολούθησε ο αγώνας επάθλου επικοινωνίας που και πάλι τον κέρδισαν οι διάσημοι ενώ η εβδομάδα έκλεισε με την νίκη των μαχητών στο αγώνα επάθλου της Τετάρτης. 

Την αποχώρηση του Άγγελου Πουλή ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός πριν την έναρξη του παιχνιδιού για λόγους υγείας.

Τέλος είδαμε το συμβούλιο του νησιού στο οποίο μάθαμε ότι από το παιχνίδι αποχωρεί η Πελαγία.

Highlights

  • Μέσα στα νεύρα ήταν οι μαχητές με τις συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις ακόμα και στο μοίρασμα του φαγητού.
  • Ο κακός χαμός στο συμβούλιο του νησιού με επίκεντρο τον Αντρέα που ψηφίστηκε άδικα κατά τα λεγόμενα μελών της ομάδας.
  • Απίστευτο γέλιο με τα μηνύματα που πήραν οι διάσημοι από τους φάν
  • Τραυματίστηκε στο δικέφαλο ο Τάκης στον αγώνα ασυλίας της Δευτέρας ευτυχώς όχι σοβαρά, υπήρξε ωστόσο ένταση ανάμεσα σε Τάκη και Σπύρο για την συμπεριφορά του δεύτερου κατά την διάρκεια του τραυματισμού. 
  • Ξέσπασαν οι άνδρες των μαχητών κατά των κοριτσιών στο συμβούλιο υποστηρίζοντας ότι τα κορίτσια κλέβουν από το φαγητό και βάζουν μεγαλύτερες μερίδες στα πιάτα τους από ότι βάζουν στα αγόρια. Ακολούθησε χαμός στην ομάδα των μαχητών με την Σοφιάννα την Ασημίνα και την Πελαγία να προσπαθούν να αποδείξουν ότι τα αγόρια κάνουν λάθος.  
  • Το ροχαλητό του Τάκη αφήνει άυπνους τους διάσημους με αποτέλεσμα να ψάχνουν λύσεις για να μπορούν να κοιμηθούν.
  • Σε κόντρα βρίσκονται Ασημίνα και Σπύρος με αφορμή τις ψηφοφορίες αλλά και τα σχέδια που κρύβονται πίσω από αυτές. 
  • Ενοχλημένος ήταν ο Αντρέας από την Ασημίνα την Σοφιάννα και την Πελαγία με την υποψηφιότητα του ενώ είναι δυνατός παίκτης και η ομάδα χρειάζεται δυνατούς παίκτες.
  • Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Σάκη και Τάκη με αφορμή την συμπεριφορά του Τάκη που νομίζει όπως λένε οι διάσημοι ότι φταίει για όλα εκείνος. ενώ η ένταση δημιουργήθηκε καθώς πεταγόταν στην συζήτηση την ώρα που μιλούσε ο Άρης.  
  • Σε σύγχυση οι διάσημοι καθώς δεν ξέρουν αν ο Τάκης είπε την αλήθεια για την κουβέντα που άκουσε ή όχι. 
  • Απαρηγόρητη είδαμε την Ασημίνα από την αποχώρηση της Πελαγίας και την παραμονή του Σπύρου στο παιχνίδι. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου