Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επέλαση χιονιά από σήμερα - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Πολικό ψύχος, κυρίως τη Δευτέρα (24.01.2022), φέρνει η κακοκαιρία «Ελπίς» που μας… έρχεται σε δυο δόσεις από σήμερα το μεσημέρι προς απόγευμα. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα και στην Αττική, όπου και θα χιονίσει.

Τα… πιο δύσκολα της κακοκαιρίας που ονομάστηκε «Ελπίς» θα είναι τη Δευτέρα και την Τρίτη, με τις θερμοκρασίες να μοιάζουν πολικές, αφού ο υδράργυρος θα κάνει βουτιά σχεδόν 8 βαθμών!  

Η κακοκαιρία έρχεται σε δυο φάσεις: μια από σήμερα έως το βράδυ του Σαββάτου (22.01.2022) και μια από τη Δευτέρα (24.01.2022) έως την Τετάρτη. Το δεύτερο «ημίχρονο» της κακοκαιρίας, όπως είπε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος στο Πρώτο Πρόγραμμα, θα είναι χειρότερο. Κι εκεί θα… «μπουν τα περισσότερα γκολ».

Χαρακτηριστικό της πτώσης της θερμοκρασίας κυρίως από τη Δευτέρα και μετά το γεγονός πως, όπως είπε ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ότι ρίχνει τη Δευτέρα προς την Τρίτη θα είναι χιόνι! Η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει τόσο πολύ που στην Αττική δεν θα ξεπερνά τους 4 με 5 βαθμούς!Περισσότερα: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου