Κοροναϊός - Ελλάδα: "Όχι στις μαθητικές παρελάσεις" - Τι είπε στον Alpha η Ματίνα Παγώνη

«Απόψε που όλοι ετοιμάζονται για έξοδο, θέλει μεγάλη προσοχή, υπευθυνότητα και πολλούς ελέγχους» είπε η Ματίνα Παγώνη, το βράδυ του Σαββάτου.

Και διευκρίνισε, μιλώντας στον Alpha: «Αν μπουν ανεμβολίαστοι στα καταστήματα, θα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με πίεση στο σύστημα υγείας πολύ μεγάλη. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στον έλεγχο και μεγάλη σοβαρότητα. Για να είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να συμβεί κάτι, με κάποιον ασυμπτωματικό ο οποίος θα μεταδώσει».

Και ανέφερε για εκείνους που απόψε θα βγουν: «Καλή διασκέδαση με προσοχή, γιατί οι περισσότεροι απόψε θα βγουν έξω. Εγώ δε θα βγω. Δεν πειράζει, κάποιοι ας καθίσουμε και στο σπίτι μας»…

«Στα 4 κρούσματα το ένα παιδί. Η νόσος είναι εδώ και η μετάλλαξη Δέλτα. Να προχωρήσουμε τους εμβολιασμούς και υπάρχει εταιρεία που ζήτησε έγκριση για να εμβολιαστούν και τα μικρότερα παιδιά».

Για τις παρελάσεις, η ίδια δήλωσε κατά των μαθητικών παρελάσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας: «Κόσμος δεν πρέπει να υπάρχει αλλά πώς θα πεις στην μητέρα να μη πάει να δει το παιδί της»… Η ίδια, προτείνει να γίνει στρατιωτική παρέλαση αλλά όχι παρέλαση με μαθητές.


Περισσότερα: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου