Τα best sellers της τηλεόρασης για τη νέα σεζόν

Τα βιβλία που μεταφέρονται στην τηλεόραση για να καθηλώσουν το κοινό τη νέα σεζόν

Η ρεβάνς της ελληνικής πεζογραφίας! Η μικρή οθόνη τη νέα τηλεοπτική σεζόν κάνει στροφή όχι μόνο στη μυθοπλασία, αλλά και στη λογοτεχνία, αφού αρκετές νέες ελληνικές σειρές βασίζονται σε βιβλία.

Ο Alpha, για παράδειγμα, επενδύει στον «Σασμό» που βασίζεται στο ομώνυμο, επιτυχημένο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2019. Μια δραματική σειρά που επικεντρώνεται σε δύο οικογένειες, τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες, και μια βεντέτα. Στο σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκεται ο Κώστας Κωστόπουλος, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Ορφέα Αυγουστίδη, Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, Δημήτρη Λάλο, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαρία Τζομπανάκη, Τάσο Νούσια, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ολγα Δαμάνη. Η πρεμιέρα θα γίνει με διπλό επεισόδιο τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 20.00.

Φιλόδοξη παραγωγή

Αλλά και η δημόσια τηλεόραση μπαίνει εξίσου δυναμικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν με πληθώρα νέων σειρών. Μία εξ αυτών είναι η «Αγάπη παράνομη», μία φιλόδοξη παραγωγή που βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη. Η ιστορία επικεντρώνεται στον Στάθη Θεριανό, έναν παντρεμένο άντρα με τέσσερα παιδιά, που ερωτεύεται την περιζήτητη κόρη ενός ευπόρου και θα κάνει τα πάντα να την παντρέψει με τον γιο του προκειμένου να την έχει κοντά του. Η σειρά θα αποτελείται μόλις από έξι επεισόδια σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα. Τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης υποδύονται οι Νίκος Ψαρράς, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Ευγενία Ξυγκόρου, Γιάννης Νταλιάνης και Μιχαήλ Ταμπακάκης.



Περισσότερα: espressonews

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου