Θανάσης Ευθυμιάδης: Το ξέσπασμα του ηθοποιού μετά τις μεγάλες καταστροφές (Pic)

Έχοντας φύγει και ζει πλέων στη ύπαιθρο δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξοργισμένος με όλες αυτές τις καταστροφικές πυρκαγιές που κατά κάψανε τα πάντα σε όλη την Ελλάδα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε μια ανάρτηση στην οποία ξεσπάει με πόνο για τα όσο συνέβησαν γράφοντας στην λεζάντα:

Παντού εικόνες που μας πληγώνουν βαθιά... τα δέντρα και τα ζώα καίγονται, οι ηρωικοί πυροσβέστες να κλαίνε για τις ελλείψεις σε οχήματα και σύγχρονο εξοπλισμό, αυτοθυσία από τους εθελοντές... όλοι να βοηθάμε τους ανθρώπους και τα ζώα που έπρεπε να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ο Διοικητής της αεροπορίας στρατού παραιτείται για κακή διαχείριση των ελικοπτέρων στην κατάσβεση των πυρκαγιών, η ατμόσφαιρα αποπνικτική με Δηλητήριο στον αέρα που Αναπνέουμε...

και Κάθε χρόνο τα ίδια

και Κάθε χρόνο τα ίδια

και Κάθε χρόνο τα ίδια...

Για να μπει όμως ένα τέλος (και να μην μας θυμούνται οι επερχόμενες γενεές σαν τους δολοφόνους του παραδείσου), μήπως θα έπρεπε να πάρουν μία γενναία απόφαση τα αρμόδια υπουργεία;

Δεν έχω ασχοληθεί με την πολιτική και ούτε το σκέφτομαι. Πόσο δύσκολο είναι όμως να σκεφτούν _και να εφαρμόσουν_ οι πολιτικοί μας τον εξής νόμο : όποιος χτίσει σε δασική περιοχή που κάηκε από τη φωτιά θα πηγαίνει στη φυλακή για οικοκτονία και το σπίτι θα γκρεμίζεται αμέσως, καμία εξαίρεση και κανένα παραθυράκι με χρηματικά πρόστιμα.

Υ. Γ

Κατά τους δασολόγους που εμπιστεύομαι, για την αναδάσωση ,δεν χρειάζεται δενδροφύτευση καινούργιων δενδρυλλίων θερμοκηπίου αλλά να αφήσουμε τη μητέρα γη να ξαναζωντανέψει μόνη της _ξέρει πως να το κάνει . Μόνη εξαίρεση τα αντιπλημμυρικα έργα, άμεσα, για την συγκράτηση του χώματος .

**ενθαρρύνω Όλους να κλάψουν ελεύθερα χωρίς να καταπιέζουν τον πόνο μέσα ❤️

About Viernes

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου