Διανομέας φαγητού με δικά του έξοδα έκανε δρομολόγια για να φέρνει στους εθελοντές νερό (Pic)

Μαρτυρία που μας συγκλόνισε έρχεται από την Βαρυμπόμπη.

Το βράδυ της 7ης Αυγούστου όπου καιγόταν η περιοχή ένας παλικάρι έκανε πάνω από δέκα δρομολόγια με το μηχανάκι του το οποίο είναι από μαγαζί με ντελίβερι ώστε να φέρνει νερό στους εθελοντές που πάλευαν με τις φλόγες.

Όταν ένας από τους εθελοντές θέλησε να ευχαριστήσει τον νεαρό αλλά και την εταιρία που δουλεύει ο νεαρός για την πολύτιμη βοήθεια του, πήρε την απάντηση "ποια εταιρεία; από μόνος μου έρχομαι!". 

Ο εθελοντής πόσταρε το περιστατικό για να ευχαριστήσει και δημόσια αυτό το παλικάρι που με το υστέρημα του ήταν εκεί και πολεμούσε με τον δικό του τρόπο.

Κάτω από το πόστ έγραψε αναλυτικά: 

🌿🇬🇷 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ

Μεγάλη παράλειψη από την χθεσινή βραδιά στην Βαρυμπόμπη ... Ένα ΠΑΛΙΚΑΡΙ (με την πραγματική έννοια) ερχόταν συνέχεια με το μηχανάκι που βλέπετε, μέσα στις εστίες που ενεργούσαμε και μας πρόσφερε παγωμένα νερά !!!

Το παλικάρι ήρθε πάνω από 10 φορές στο σημείο! Τον προσεγγίζω και του λέω "μπράβο ρε μάγκα! Και μπράβο στην εταιρεία σου"! Με κοιτάει και μου λέει "ποια εταιρεία; απο μόνος μου έρχομαι!"... Έμεινα άφωνος... Του έσφιξα το χέρι και του είπα "σε ευχαριστώ αδερφέ!"...

Με τέτοια παλικάρια η Ελλάδα έχει και παρόν και μέλλον. Γιατί έχει ΨΥΧΗ !!! 

Το γεγονός γνωστοποίησε ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο facebook στην σελίδα "1.000.000 Μέλη, Απαιτούμε τη ΜΗ εκμετάλλευση των Καμένων - Καλέστε Κόσμο"

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου