Μίνι ανασχηματισμός με καραμπόλες: Αναβαθμίζεται ο Χρήστος Τριαντόπουλος, νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Γιάννης Οικονόμου

Ήταν κοινό μυστικό ότι επέρχεται ο ανασχηματισμός μετά την κρίση που προκάλεσαν οι καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια, την Αττική και την Ηλεία. Και μπορεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να παραμένει στη θέση του (παρά τα όσα ακούγονταν) αλλά οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα φέρνουν καραμπόλες, αναβαθμίσεις και υποβαθμίσεις.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (13.08.2021) το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι έγινε… μίνι ανασχηματισμός. Στις αναβαθμίσεις είναι πρώτος πρώτος ο Χρήστος Τριαντόπουλος, που γίνεται από γγ του ΥΠΟΙΚ, υφυπουργός στον πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές. Αναβαθμίζεται επίσης ο Άκης Σκέρτσος, που γίνεται από υφυπουργός στον πρωθυπουργό, υπουργός Επικρατείας. 

Ο τρίτος που αναβαθμίζεται είναι ο Γιάννης Οικονόμου. Από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, γίνεται κυβερνητικός εκπρόσωπος, με την Αριστοτελία Πελώνη να “επιστρέφει” στη θέση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου.



Περισσότερα: newsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου