Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονίζει με το μήνυμά του - "Σήμερα βίωσα την λαίλαπα" (Pic)

Πάλεψε με τις φλόγες το Σάββατο ο αγαπημένος καλλιτέχνης Τάσος Ξιαρχό ο οποίος βρέθηκε στην Πετρούπολη την ώρα που μαινόταν πυρκαγιά στην περιοχή.

Λίγο αργότερα μας συγκλόνισε με μια ανάρτηση στην λεζάντα της οποίας περιέγραφε όλο αυτό το σκηνικό χάους που έζησε όσο προσπαθούσε με πολίτες να σβήσουν την πυρκαγιά.

Στην λεζάντα έγραφε "Σήμερα βίωσα την λαίλαπα. Βρέθηκα σε μια θέα που η φωτιά κάλπαζε τη φύση και την ισοπέδωνε. Αποφασίσαμε με μερικά άτομα να κατέβουμε στο σημείο. Η πυροσβεστική μας φώναζε πίσω. Πήραμε κλαδιά και όχι περισσότερα από 5 άτομα βαρούσαμε τις φλόγες. Κοίταξα ψηλά, από το λόφο μας κοιτούσαν δεκάδες. Τους φώναξα με πολύ άσχημο τρόπο να κατέβουν και ότι αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να τη σβήσουμε. Δεν ήταν κάτι τόσο τρομερό σε σχέση με το τι έχω δει στην τηλεόραση από αλλά σημεία, όμως το ρίγος που ένιωσα όταν όλοι μαζί σβήσαμε τη φωτιά, όταν όλοι κάναμε μια αλυσίδα ώστε ένα μεταφέρουμε τη Μανίκα, με συγκίνησε και με έκανε να φορέσω το μαντίλι και το καπέλο καλά, ώστε ν μην δουν τα δάκρυα μου. Μπορώ να πω όμως με λύπη πως, «πολλα μπράτσα»απλά κοιτούσαν και τρέμανε στη ιδέα. Ο ανδρισμός μπορεί να κρύβεται και σε μια γυναίκα. Όχι αναγκαία σε ανδρικό σώμα. Η @isabellepat στην άλλη πλευρά εντόπισε ένα άλογο. Το οποίο για ώρες προσπαθούσε να γαλήνευσει. Η επιλογή είναι δίκη μας. Και σήμερα επιλέξαμε να σώσουμε εκείνο το λόφο και τα καταφέραμε."

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου