Τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από Δευτέρα - Πού πρέπει να φοράμε διπλή μάσκα

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η σχετική απόφαση για όλα τα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου και ώρα 06:00, για την άμεση αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού με στόχο και το τείχος ανοσίας. Πού είναι υποχρεωτική η διπλή μάσκα.

Στην απόφαση περιγράφονται όλες οι οδηγίες για εκείνους που θέλουν να ταξιδέψουν , οι οποίοι, θα πρέπει να διαθέτουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, είτε αρνητικό μοριακό ή rapid τεστ και ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό.

Σε αυτά περιγράφονται οι κανόνες για την πρόσβαση των πολιτών σε εστίαση, κέντρα διασκέδασης, πλοία, αεροπλάνα και λεωφορεία, για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Αναλυτικά το ΦΕΚ με τα μέτρα που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου

Παράλληλα, γίνεται εκτενή αναφορά στις ρυθμίσεις για την είσοδο πελατών σε κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια, καφετέριες, όπως και το τι προβλέπεται για εκείνους που θέλουν να κάνουν δια ζώσης συναλλαγές με Δημόσιες Υπηρεσίες.

Που πρέπει να φοράμε διπλή μάσκα

Παράλληλα τονίζεται ότι στους χώρους λατρείας και στις θρησκευτικές τελετές η χρήση διπλής μάσκας παραμένει υποχρεωτική ή χρήση μάσκας τύπου Ν95.



Περισσότερα: dikaiologitika

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου