Survivor 4 Επεισόδια 89 - 92: Αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος - Μεγάλα έπαθλα και νέες αλλαγές

Όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε τόσο ποιο ανατρεπτικό γίνετε το Survivor και τόσο ποιο ανταγωνιστικοί θα είναι όλοι οι παίκτες.

Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε με ένα επίσης μεγάλο έπαθλο το οποίο οδηγούσε την νικητήρια ομάδα στο Μαϊάμι για να δούνε αγώνα MBA και τον Αντετοκούνμπο ζωντανά. Ο αγώνας έγινε σε ατομικό επίπεδο με νικητές Μαριαλένα και Ηλία. Η Μαριαλένα επέλεξε να πάρει μαζί της τον Σάκη, ο Ηλίας έχοντας πρόβλημα με την Visa, έστειλε στην θέση του τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε δύο κουίζ επιβίωσης τα οποία ήταν σπέσιαλ καθώς στο πρώτο συμμετείχαν μέσω γυρισμένων βίντεο οι μαμάδες των παικτών ενώ στο δεύτερο είχαν συνδεθεί live  με διάσημους στην Ελλάδα. Το πρώτο κέρδισε ο Ντάφυ ο οποίος επέλεξε Σάκη και Μαριαλένα. Το δεύτερο κέρδισε η Ελένη η οποία επέλεξε Γιώργο Ασημακόπουλο, Γιώργο Κόρο και Ηλία.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε για μια ακόμη φορά μικτό επεισόδιο με την τούρκικη ομάδα, στο οποίο κέρδισαν οι κόκκινοι (Έλληνες - Τούρκοι).  Το έπαθλο ήταν διανυκτέρευση σε βίλα στην οποία θα έκαναν πάρτι οριεντάλ. Η κόκκινη ομάδα πήρε την νίκη και το έπαθλο,

Ασυλίες - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Πρώτο αγώνα ασυλίας κέρδισε η Καρολίνα. Στο συμβούλιο ψήφησαν πρώτο υποψήφιο Τριαντάφυλλο και στην συνέχεια η Καρολίνα επέλεξε τον Σάκη ως δεύτερο.

Δεύτερο αγώνα ασυλίας κέρδισε ο Σάκης. Στο συμβούλιο ψήφησαν την Μαριαλένα ως τρίτη υποψήφια και στην συνέχεια ο Σάκης έδωσε την Καρολίνα. 

Την πέμπτη στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός  ανακοίνωσε πως πλέων γίνετε καθαρά ατομικό το survivor, ενώ τα αγωνίσματα ασυλίας θα είναι τρία όπου θα υπάρχει ένας νικητής ο οποίος θα επιλέγει έναν υποψήφιο, έτσι θα προκύπτουν τρείς υποψήφιοι. Στην συνέχεια μάθαμε ότι μετά από 11 υποψηφιότητες αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος. 

Highlights

  • Η αλλαγή συμπεριφοράς του Ηλία που πλησίασε τον Σάκη για να του ζητήσει συγνώμη. 
  • Ο Γιώργος Κόρο είδε συμπαίκτες του να αλλάζουν χαρακτήρα και να φέρνουν σε δύσκολη θέση την Ελένη την οποία είδε να κάθεται μόνη της και να κλαίει. 
  • Το ταξίδι στο Μαϊάμι και ο αγώνας NBA με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
  • Αντιμέτωπος με καρχαρία βρέθηκε ο Γιώργος Κόρο ο οποίος βούτηξε για ψάρεμα.
  • Η ένταση μετά την πρώτη ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες και τους λόγους για τους οποίους ψηφίστηκε ο Σάκης. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου