Survivor 4 Επεισόδια 85 - 88: Τεράστια έπαθλα - Μεγάλες ανατροπές

Μια εβδομάδα μόνο με αγωνίσματα και μεγάλα έπαθλα ήταν αυτή που πέρασε καθώς δεν είχαμε καμία αποχώρηση από το παιχνίδι.

Είδαμε το αγώνισμα αρχηγών όπου κέρδισε ο Σάκης και η Καρολίνα με τις νέες ομάδες για αυτή την εβδομάδα να είναι οι εξής:

Κόκκινη ομάδα: Σάκης, Μαριαλένα, Τριαντάφυλλος, Ελένη

Μπλε ομάδα: Καρολίνα, Ηλίας, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος

Πρώτο μεγάλο έπαθλο ήταν ταξίδι με ελικόπτερο σε βουνό για να κάνουν ράφτινγκ και στο τέλος πικνίκ το οποίο κέρδισε η κόκκινη ομάδα. Η έκπληξη του Άτζουν ήταν ότι ήρθαν οι Τούρκοι παίχτες και ενσωματώθηκαν οι κόκκινοι στους κόκκινους και οι μπλε στους μπλε. Μετά το πικνίκ τους περίμενε μια βίλα όπου κοιμήθηκαν εκεί.

Δεύτερο μεγάλο έπαθλο ήταν ταξίδι στο Μαϊάμι το οποίο κέρδισαν πάλι οι κόκκινοι αφήνοντας τους μπλε πίσω  καταρρακωμένους. Το παιχνίδι είχε μεγάλο έπαθλο και αρχικά υπήρχε εκνευρισμός λόγο της κατάστασης με τον Τριαντάφυλλο, ωστόσο έγινε δίκαιο καθώς για άλλη μια φορά ο Τριαντάφυλλος δεν ήθελε να παίξει οπότε και αποφασιστικέ από την παραγωγή όταν δεν παίζει να παίρνει η αντίπαλη ομάδα πόντο.  

Highlights

  • Το ράφτινγκ και οι αντιδράσεις του Τριαντάφυλλου που δεν είχε ξανακάνει αλλά και το ταξίδι με το ελικόπτερο όπου φοβήθηκε τον πιλότο
  • Το αστείο θεατρικό των μπλε στην παραλία που παρίσταναν τους κόκκινους
  • Οι αντιδράσεις των μπλε στο γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος το παίζει συνέχεια τραυματίας για να μην αγωνίζεται. 
  • Το ξεγύμνωμα των μπλε στην παραλία και η άβολη θέση της Ελένης που δεν μπορούσε να τους βλέπει.
  • Το ταξίδι στο Μαϊάμι και οι συγκινητικές στιγμές του Ντάφυ με τον μικρό θαυμαστή του που του έδωσε την κόκκινη μπαντάνα. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου