Μάνος Τάκος: "Μίλα" - Το μήνυμα για την κακοποίηση μέσα από το νέο του τραγούδι - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο

 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε Ρόδο μέχρι τα 18 όπου έφυγε και σπούδασε στο εκπα φιλοσοφία παιδαγωγικά και ψυχολογικά, έμεινε στην Αθήνα και τελείωσε τις σπουδές.

Το πανεπιστήμιο ήταν αφορμή για να έρθει στην Αθήνα για το τραγούδι. Τον πρωτογνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο "Τhe Voice". Εκ τότε ασχολείται ενεργά με την μουσική ενώ γράφει και τραγούδια.

Φέτος εν μέσω κοροναϊού και με το φαινόμενο της κακοποίησης όλων των ειδών που μαστίζει την Ελλάδα, μας παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό τραγούδι με την συμμετοχή καταξιωμένων ηθοποιών και όχι μόνο. 

Πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την μουσική;

Η αγάπη μου για τη μουσική ξεκίνησε ξαφνικα όταν ημουν πολύ μικρός απλά έβγαινε από μέσα μου η ανάγκη να τραγουδάω συνέχεια. 

Ασχολείσαι χρόνια με την μουσική. Θα κατέτασσες τον εαυτό σου σε κάποιο είδος;

Δε μου αρέσει να κατατάσσω τον εαυτό μου σε κάποιο είδος γιατί αυτό αμέσως με περιορίζει. Αγαπώ κάθε είδους μουσική που είναι ωραία και αγγίζει την ψυχή μου. Θα τραγουδήσω και βαρύ λαϊκό θα τραγουδήσω και πόπ και ότι άλλο μπορεί να με εκφράζει!

Έχει τύχη κάποιο γεγονός να σε έχει πάει πίσω τόσο που να σκέφτεσαι να αφήσεις την μουσική;

Πολλά γεγονότα έτυχε να με αποπροσανατολίσουν για λίγο απ’ το στόχο της μουσικής αλλά τίποτα δεν κατάφερε να με σταματήσει οριστικά γιατί η μουσική για μένα είναι η ζωή μου είναι ο τρόπος έκφρασης μου και δε θα αλλάξει ποτέ αυτό!

Σε γνωρίσαμε μέσα από το “The Voice”. Λίγα λόγια για αυτή την εμπειρία;

Το voice είχε θετικά και αρνητικά! Το αρνητικό είναι ότι πήγα πολύ μικρός δεν ήξερα τι μου γίνεται η τι θέλω να κάνω στη μουσική οπότε και «απέτυχα» τα θετικά είναι ότι κατάλαβα ότι δεν έχω καμία σχέση με ταλεντ shows, η ουσία της μουσικής βρίσκεται αλλού. Επίσης μετά το voice κατάλαβα ποσό σκληρά πρέπει να δουλέψω για να καταφέρω πράγματα στη μουσική!

Θα δήλωνες συμμετοχή σε αντίστοιχο talent show;

ΟΧΙ

Αγαπημένοι καλλιτέχνες που θα ήθελες να συνεργαστείς κάποια στιγμή;

Θα ήθελα να συνεργαστώ με πολλούς! Άννα Βίσση,  Πάολα,  Γιάννη Πάριο, Νίκο Βέρτη Έλενα Παπαρίζου. Μπορω να αρχίσω και να μη σταματάω να λέω ονόματα!

Αγαπημένα χόμπι;

Ποδήλατο, beach volley, κολύμπι, cinema, βιβλία

Αυτό τον καιρό πρωταγωνιστής στην ζωή όλων είναι ο κοροναϊός. Πόσο σε έχει επηρεάσει επαγγελματικά;

Πολύ όπως μας έχει επηρεάσει όλους αλλά πάντα λέω να βρίσκουμε εναλλακτικούς τρόπους να κάνουμε ότι μπορούμε μέχρι να περάσει όλο αυτό και να επιστέψουμε στην κανονικότητα μας πιο δυνατοί!

“Μίλα μου” Μια δουλειά πολύ σπουδαία που μόλις κυκλοφόρησε. Λίγα λόγια;

«Μίλα» ένα τραγούδι σταθμός νομίζω για την καριέρα με ιδιαίτερο και σημαντικό σκοπό. Πιέστηκα να το γράψω ημουν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά αλλά δεν μπορούσα να αφήσω αυτή την εποχή να περάσει έτσι. Ήθελα επηρεασμένος από όλα αυτα που ακούμε για κακοποιήσεις βία bullying κλπ να γράψω ένα τραγούδι μέσα από το οποίο να μιλάω για όλα αυτα αλλά να περνάω το μήνυμα της ελπίδας ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά αρκεί εσύ ο ίδιος να το πιστέψεις!!!

Τι έχουμε να περιμένουμε στο μέλλον;

Το μέλλον είναι απρόβλεπτο! Ούτε κι εγώ ξέρω ποια θα είναι η επόμενη κίνηση κι αυτό είναι που με συναρπάζει πιο πολύ!!stay tuned!!                          

Πάνο σε ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της συνέντευξης. Σου ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα από εδώ και πέρα...

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου