The Honourable Woman

 Άλλη μια μίνι σειρά προστέθηκε αυτή τη βδομάδα στην ταινιοθήκη του ErtFlix. 

Ο λόγος για το "The Honourable Woman", βραβευμένη με χρυσή σφαίρα και υψηλή βαθμολογία στο imdb.

Στην επίσημη σελίδα της η ΕΡΤ ξεκινά την περιγραφή με την πρόταση "Οι καλύτερες σειρές κατασκοπείας ξεκινούν και τελειώνουν στη Μέση Ανατολή". Εσείς έχετε την ίδια άποψη; Αν ναι τότε θα πρέπει να δείτε οπωσδήποτε την "Αξιότιμη Κυρία".

8 επεισόδια βρετανικής παραγωγής του 2014 που θα σας καθηλώσουν. Ένα σενάριο που ξετυλίγεται πολύ δυναμικά με γρήγορες εναλλαγές. Σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις ταυτόχρονα την "τύχη" πολλών διαφορετικών λαών που συνδέονται από πρόσωπα που αγωνίζονται αδιάκοπα για την καριέρα και τις αξίες τους.

Ένα διεθνές αναγνωρισμένο καστ των ηθοποιών με πολύ ωραίες ερμηνείες και κορύφωση της πρωταγωνίστριας Μάγκι Τζίλενχαλ που βραβεύτηκε με Χρυσή σφαίρα.

Παρόλο που το θέμα της σειράς είναι η Μέση Ανατολή, τα προβλήματα των δύο λαών, οι πράξεις εχθροπραξίας και οι διπλωματικές ίντριγκες ο τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να μελετήσει τους πρωταγωνιστές εις βάθος, τα ιδανικά τους, τις αδυναμίες τους, τις φοβίες τους και να σχηματίσει μια πιο σφαιρική άποψη με κέντρο μια φανταστική ιστορία και βάση την πραγματικότητα.

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου