The 4400: Η σειρά επιστρέφει για μία ακόμα σεζόν

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, η σειρά επιστημονικής φαντασίας “The 4400” του USA Network, επιστρέφει για μία ακόμα σεζόν (δεν αποκλείονται κι άλλες), αυτή τη φορά όμως από το δίκτυο The Cw.

Στην υπόθεση της σειράς που προβλήθηκε από το 2004 έως το 2007, 4400 άνθρωποι απήχθησαν από διάφορα σημεία του πλανήτη και σε διάφορες χρονικές στιγμές, κάτω από ιδιαίτερα περίεργες συνθήκες. Αυτοί οι άνθρωποι επέστρεψαν στη λίμνη του Seattle την ίδια μέρα, μέσα σε μία τεράστια μπάλα που φάνηκε σαν να έρχεται από το διάστημα. Όλοι επέστρεψαν και έμοιαζαν σαν να μην έλειψαν ποτέ. Δεν είχαν γεράσει καθόλου και δε θυμόντουσαν τίποτα για την περίοδο που έλειπαν. Ήταν σαν να επέστρεψαν την επόμενη στιγμή της απαγωγής τους. Φυσικά, δεν ήταν έτσι για τους συγγενείς τους, πόσο μάλλον για τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις, οι οποίες δημιούργησαν νέα πολιτική ειδικά για την αντιμετώπισή τους, την επανένταξή τους και την προστασία τους.

Σύντομα μετά την άφιξή τους, κάποιοι από αυτούς παρατήρησαν ότι γύρισαν με ειδικές δυνάμεις. Με την ικανότητα της θεραπείας, την πρόβλεψη του μέλλοντος, την τηλεπάθεια, την τηλεκίνηση και πολλές άλλες. Αυτό τους κατέστησε «κίνδυνο» για τους υπόλοιπους, οι οποίοι αισθάνονταν ότι απειλούνται από αυτούς. Εδώ είναι που δημιουργούνται τα προβλήματα, μαζί με το γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει ακριβώς από πού ήρθαν και γιατί. (TMDB)



Περισσότερα: watchandchill

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου