Survivor 4 Επεισόδια 37 - 40: Νέα παίκτρια στο παιχνίδι - Υπό διάλυση η μπλε ομάδα - Δύο αποχωρήσεις

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε στο παιχνίδι επιβίωσης. Άλλη μια νέα παίκτρια μπήκε στο παιχνίδι και μάλιστα η τελευταία για φέτος. Ο λόγος για την Ελένη Χαμπέρη η οποία μπήκε στην κόκκινη ομάδα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τους κόκκινους να κερδίζουν ένα πλούσιο γεύμα, ενώ στο επεισόδιο της Πέμπτης η μπλε κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Ασυλίες - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Πρώτος αγώνας ασυλίας με νίκη για τους κόκκινους. Στον ατομικό αγώνα κέρδισε ο Τζέιμς, τέλος στο συμβούλιο που ακολούθησε ψηφίστηκε ο Χρήστος ως πρώτος υποψήφιος.

Τον δεύτερο αγώνα κέρδισαν πάλι οι κόκκινοι. Στο συμβούλιο ψήφισαν τον Αλέξη ως δεύτερο υποψήφιο ενώ στην συνέχεια ο Τζέιμς υπέδειξε τον Πάνο ως τρίτο υποψήφιο.

Στο τρίτο συμβούλιο μάθαμε ότι τελικά αποχωρεί ο Χρήστος.

Highlighs

  • Η Απόφαση σοκ στην μπλε ομάδα από τον Χρήστο και τον Αλέξη που αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας καθώς η ομάδα τους θεωρεί αδύναμους αγωνιστικά.
  • Αποχώρησε οικειοθελώς η Σοφία από την κόκκινή ομάδα μετά από σπάσιμο δαχτύλου στο πόδι.
  • Μαλλιά κουβάρια στην μπλε ομάδα καθώς παίκτες έβγαλαν στην φόρα πράγματα εμπιστευτικά που είχαν πει ο ένας στον άλλο.
  • Τραυματίστηκε ο Τριαντάφυλλος στο κεφάλι στον αγώνα της Τετάρτης με έπαθλο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για λίγες ημέρες.
  • Απίστευτα γέλια στην κόκκινη ομάδα με αφορμή τα αέρια που ξέφυγαν από κάποιο παίκτη μέσα στην καλύβα τους.
  • Συγκινητικές στιγμές στην ομάδα των μπλε όταν απολάμβαναν το έπαθλο επικοινωνίας.
  • Πεσμένος ψυχολογικά ο Πάνος μετά τον λόγο για τον οποίο ψηφίστηκε από τον Τζέιμς, γεγονός που έφερε ακόμα μια φορά αντιδράσεις στην μπλε ομάδα.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου